Betalen

Betaling verrichten
Fysiotherapeuten en verenigingen.
Fysiotherapeuten en verenigingen betalen achteraf op rekening. Uiteraard kunnen fysiotherapeuten en verenigingen ook direct met iDeal betalen. Wij zien uw betaling onder vermelding van het factuurnummer graag binnen 14 dagen tegemoet op onze bankrekening.

IBAN nummer: NL94INGB0007163039
BIC code: INGBNL2A
Ten name van: TW supplies
Onder vermelding van uw factuurnummer.

Particulieren.
Particulieren dienen de artikelen zelf in onze webshop te bestellen en te betalen via iDeal.

Manieren van betalen – betaalmethodes
U kunt bij het afronden van uw bestelling kiezen voor betalen met iDEAL of bankoverschrijving.

iDeal:
Indien u kiest voor betalen met iDeal, ontvangt u direct uw factuur. Zodra uw bestelling gereed is voor verzending ontvangt u per email informatie over de verzending en track en trace informatie.

Wat is iDeal?
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Betalen met iDEAL bij TW supplies is gratis.

Overboeking via uw bank:
Na uw bestelling ontvangt u per email uw bevestiging van de door u bestelde artikelen.
Bij aflevering ontvangt u een factuur met een krediet beperking.
Dit bedrag mag u bij betaling binnen 14 dagen in mindering brengen van het totaal bedrag.